مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

علائم خماري يكي از مسائل چالش برانگيز براي مصرف كنندگاني است كه تمايل به ترك مواد اعتياد آور را دارند. در واقع اين اشخاص به خاطر عدم مصرف موادي كه به آن اعتياد پيدا كرده‌اند، دچار خماري مي‌شوند كه شدت و نوع بروز آن نيز به مواد مخدر مصرفي بستگي دارد.

درد و مشكلات ناشي از خماري يكي از مهم‌ترين موانع براي ترك اعتياد است به اين صورت كه افراد با وجود تمايل بسيار زياد براي ترك كردن، به دليل ترس از خماري، از اين كار خودداري كرده و روز به روز بيشتر در دام اعتياد گرفتار مي‌شوند. در حالي كه با آگاهي از خماري و حالات آن و كمك گرفتن از يك متخصص مي‌توانيد درد ناشي از خماري را كاهش داده و با موفقيت ترك كنيد. براي دريافت مشاوره ترك اعتياد تلفني، حضوري و آنلاين كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه علائم خماري مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360  و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

منبع: علائم خماري | راه هاي از بين بردن نشانه هاي خماري

خماري چيست؟

فرد مصرف كننده پس از قطع مواد اعتياد آوري كه سال‌ها آن را مصرف كرده دچار حالت خماري شده و با دردهاي روحي و جسمي مواجه مي‌شود. براي نمونه، مواد سنتي مانند ترياك حالت خماري‌اش بيشتر با دردهاي جسماني همراه است و در مقابل، مواد صنعتي نظير شيشه كه حاوي مواد شيميايي هستند و گل كه مانند شيشه توهم زا مي‌باشد، بيشتر روان فرد را درگير مي‌كند. علائم خماري هر ماده اي متفاوت است و به عوامل زيادي بستگي دارد.

علائم خماري چيست ؟

حالتي كه خماري بر روي جسم افراد مي‌گذارد با علائمي نظير عرق كردن بيش از حد، آسيب‌هاي پوستي، اسهال و استفراغ، حس تهوع، يبوست، لرزيدن بدن و درد در مفاصل بروز پيدا مي‌كند. حالت روحي هم كه به واسطه ترك يا كاهش مواد به وجود مي‌آيد با نشانه‌هايي مانند تغيير در اشتها و خواب فرد، استرس و افسردگي همراه است كه البته اين نشانه‌ها همانطور كه گفته شد بيشتر به نوع موادي كه فرد مصرف مي‌كند بستگي دارد ولي معمولا در بيشتر آن‌ها ديده مي‌شود.

علائم خماري در ترياك

علائم خماري كه به علت عدم مصرف ترياك در بدن مصرف كننده بروز مي كند با حالاتي مانند آبريزش بيني، لرز و تعرق، تهوع و استفراغ، خارش، بدن درد و يبوست يا اسهال همراه است. از نظر روحي هم فرد با افت وضعيت روحي مواجه مي‌شود به طوري كه با كوچك‌ترين حرفي ناراحت شده و تحت تاثير قرار مي‌گيرد. همچنين مي‌توان به علائمي نظير پريشاني، كسل بودن، افسردگي و كاهش توانايي تعامل با ديگران اشاره كرد.

علائم خماري مواد افيوني

مواد افيوني شامل ترياك، هروئين، مورفين و … مي‌شود. اين مواد هم وابستگي جسماني و هم وابستگي رواني ايجاد مي‌كنند. اين دسته از مواد مخدر بعد از ترك علائم خفيفي ايجاد مي‌كنند؛ اما با گذشت زمان علائم خماري آنها شديدتر مي‌شوند. افراد معمولا علائمي مثل افزايش دماي بدن، بالارفتن ضربان قلب، فشار خون، لرزش و آبريزش بيني را تجربه مي‌كنند.

البته ميزان دوز مصرفي فرد و همچنين وضعيت بدني او در شدت علائم موثر هستند. همچنين مصرف مواد افيوني بر ساختار و عملكرد مغز نيز تاثير دارند. 

علائم خماري در گل يا ماري جوانا

از آنجايي كه گل يك ماده توهم زاست در حالت خماري احساس كلافگي و اعصاب خوردي به همراه دارد و معمولا از دردهاي جسماني خبري نيست و تنها كم شدن اشتها را به همراه دارد به همين خاطر به مصرف كنندگان گل پيشنهاد مي‌شود حتما با مشاور و روانشناس صحبت كنند تا ترك سريع‌تر و آسان‌تري داشته باشد. مشاور با صحبت‌هايش علائمي مانند افسردگي آشفتگي و حساسيت او را به حداقل مي‌رساند. علائم خماري گل يا ماري جوانا در افراد مشهود بوده. البته افراد معتاد به اين ماده، آن را انكار كرده و يا سعي در پنهان كردن آنها دارند. 

علائم خماري در شيشه

شيشه از ترياك و گل خطرناك تر است كه دليل آن صنعتي بودن اين ماده مي‌باشد. حالت خماري اين ماده نيز بيشتر با نشانه‌هاي رواني بروز پيدا مي‌كند و از نظر جسماني تنها به مدت يك هفته و حتي كمتر، تمايل به خواب زياد اتفاق مي‌افتد. از نظر روحي و رواني نيز حالاتي مانند عصبانيت، افسردگي، توهم، افزايش اشتها، خستگي و سردرگمي پيش بروز مي‌يابد.

علائم خماري مواد محرك

معمولا مواد مخدر مخدر، وابستگي رواني بيشتري نسبت به وابستگي جسماني ايجاد مي‌كنند. به همين دليل احتمالا فرد در دوران سم زدايي علائم خماري شديدي تجربه نكرده؛ اما از لحاظ رواني نياز به مصرف دوباره و بيشتر از آن مواد دارند. علائم آنان تقريبا مشابه نشانه هاي ترك مواد مخدر افيوني است؛ اما شدت آنها كمتر است.

كوكايين يكي از اصلي ترين انواع مواد محرك محسوب مي‌شود كه علائم خماري آن شامل احساس خستگي، تمايل مجدد به مصرف، لرزش بدن، كاهش تمركز، گرفتگي عضلاني، تعريق، گشادشدن مردمك چشم ها و افزايش اشتها مي‌شود.

علائم خماري مواد توهم زا

اعتياد به مواد توهم زا نيز، از نوع رواني آن است. اين موضوع باعث بروز ميل مجدد به مصرف مواد مي‌شود. به علائم خماري ناشي از مواد مخدر توهم زا، فلاش بك گفته مي‌شود. به اين معنا كه فرد حتي با عدم مصرف ماده نيز علائمي مثل توهم هاي بينايي، شنوايي، هذيان و از اين قبيل را تجربه خواهد كرد. اين فلاش بك ها گاهي در غالب بروز هاله هاي نور، تاريكي، ريزبيني، درشت بيني و جرقه هاي رنگي ظاهر مي‌شوند. اين علائم گاهي تا مدت زمان طولاني تري نسبت به ساير مواد مخدر، باقي مي‌مانند.

عوارض جسماني و رواني خماري

عوارض و علائم خماري معمولا هم به صورت جسماني و هم به صورت رواني بروز مي‌يابند. شدت اين علائم اين متفاوت خواهند بود. همچنين در صورت شدت يافتن اين علائم و يا طولاني شدن آنها، افراد بايد از پزشك متخصص و روانشناس در اين زمينه كمك بگيرند. برخي از اين علائم شامل موارد زير مي‌شوند.

🔴علائم جسماني

حالت تهوع و استفراغ

دردهاي عضلاني

مشكلات گوارشي

خارش پوست

تعريق

لرزش

آبريزش بيني

🔴علائم رواني

مصرف مواد مخدر علاوه بر مشكلات جسماني، باعث بروز پبامدهاي رواني نيز خواهد شد. گاهي اين مشكلات جبران ناپذير بوده و تا مدت ها زندگي افراد را تحت تاثير قرار خواهند داد. اما افراد مي‌توانند با كمك روانشناس، آنها را برطرف كرده و يا عوارض جانبي آنها را كاهش دهند. برخي از اين علائم خماري، شامل موارد زير مي‌شوند.

بي قراري

استرس و اضطراب

افسردگي و گوشه گيري

كمبود انرژي

كاهش اعتماد به نفس

✅چطور درد و علائم خماري را كاهش دهيم؟

درد و علائم خماري از فردي به فرد ديگر متفاوت است و طبيعتا هر چقدر اعتياد سنگين‌تر باشد ترك هم سخت‌تر خواهد شد اما كاري غيرممكن نيست. راهكار كاهش درد هنگام خماري اين است كه خودتان را از لحاظ روحي و جسمي براي حالت خماري آماده كنيد و اراده خود را با كمك روانشناس تقويت نماييد.

افراد در موقعيت حساس احتياج دارند با فردي كه با او راحت هستند، صحبت كنند و همچنين آن فرد بتواند به آن‌ها راهكارهايي ارائه دهد تا مشكل خود را برطرف سازند. قطعا روانشناس بيشترين كمك را به مصرف كننده در جهت كاهش درد خماري و تسريع ترك اعتيادش مي‌كند چرا كه بعد رواني ترك اعتياد بسيار سنگين بوده و با كمك مشاور و حضور در كلينيك‌هاي مطمئن است كه نتيجه بهتري حاصل مي‌شود. 

سخن پاياني

امروزه روش هاي زيادي براي كنترل و از بين بردن علائم خماري وجود دارند كه افراد مي‌توانند با كمك متخصصين از آنها استفاده كنند. علائم ترك و خماري، در افراد مختلف، متفاوت است و هر فرد بسته به شرايط بدني خود به آنها پاسخ مي‌دهد. بهتر است افراد از انجام روش هاي خودسرانه و غيراستاندارد خودداري كرده و حتما تحت نظر پزشك باشند.

طبيعي است كه در اين شرايط مشكلات زيادي را تجربه كنند. از بين بردن علائم خماري و مواجهه با آن نياز به انگيزه و روحيه بالا دارد. همچنين افراد بايد به سلامت جسماني خود نيز اهميت دهند و آن را تقويت كنند. كمك گرفتن از روانشناس نيز در اين دوران تاثير زيادي در روند بهبودي خواهد داشت.

براي دريافت مشاوره در زمينه علائم خماري مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سوالات متداول

علائم خماري كدام اند؟

علائم خماري هر ماده مخدري متفاوت است. همچنين افراد با شدت هاي مختلفي آنها را تجربه مي‌كنند. اما به طور كلي اين علائم شامل دردعضلاني، اختلال در خواب، بي حالي، گيجي، آبريزش بيني و… مي‌شود.

علائم خماري شيشه كدام اند؟

علائم خماري شيشه شامل كم آبي بدن، اضطراب، بي خوابي، ميل شديد به مصرف دوباره مواد مخدر، تغييرات اشتها، سردرد و روان پريشي مي‌شود.

براي درد خماري چكار بايد كرد؟

بايد تمام پتانسيل لازم از جمله رژيم غذايي درست و صحبت با روانشناس متخصص را به كار گرفت تا بهتر درد روحي و حتي جسمي را كنترل كرد.

آيا درد خماري دائمي است؟

خير اين درد مقطعي بوده و بسته به شرايط فرد مصرف كننده پس از يك دوره كوتاه، كامل از بين مي‌رود.

منبع: علائم خماري | راه هاي از بين بردن نشانه هاي خماري

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/6/20  ] [ ۲۱ ] [ newmiind ] [ ]

علائم خماري يكي از مسائل چالش برانگيز براي مصرف كنندگاني است كه تمايل به ترك مواد اعتياد آور را دارند. در واقع اين اشخاص به خاطر عدم مصرف موادي كه به آن اعتياد پيدا كرده‌اند، دچار خماري مي‌شوند كه شدت و نوع بروز آن نيز به مواد مخدر مصرفي بستگي دارد. درد و مشكلات ناشي از خماري يكي از مهم‌ترين موانع براي ترك اعتياد است به اين صورت كه افراد با وجود تمايل بسيار زياد براي ترك كردن، به دليل ترس از خماري، از اين كار خودداري كرده و روز به روز بيشتر در دام اعتياد گرفتار مي‌شوند. در حالي كه با آگاهي از خماري و حالات آن و كمك گرفتن از يك متخصص مي‌توانيد درد ناشي از خماري را كاهش داده و با موفقيت ترك كنيد. 

منبع : 

علائم خماري

راه هاي از بين بردن نشانه هاي خماري

مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو خدمات 

 

مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

 

مشاوره تلفني - مشاوره تلفني خانواده - مشاوره تلفني ازدواج - مشاوره تلفني خيانت - مشاوره تلفني كودك - مشاوره تلفني جنسي - مشاوره تلفني ترك اعتياد - مشاوره شغلي تلفني - مشاوره تلفني تحصيلي - مشاوره حضوري - مشاوره خانواده - مشاوره ازدواج - مشاوره خيانت - مشاوره كودك - مشاوره جنسي - مشاوره ترك اعتياد - مشاوره شغليمشاوره تحصيلي

از جمله مهمترين موضوعاتي كه شما بايد بر روي آن ها 

ترك ترياك - ترك متادون - ماده مخدر گل - ترك ترامادول - تربيت كودك - تست اعتياد - ترك اعتياد - درمان استرس - درمان اضطراب - درمان افسردگي - علائم افسردگي - روانشناسي كودك - ملاك انتخاب همسر 

 

 

 

خماري چيست؟

فرد مصرف كننده پس از قطع مواد اعتياد آوري كه سال‌ها آن را مصرف كرده دچار حالت خماري شده و با دردهاي روحي و جسمي مواجه مي‌شود. براي نمونه، مواد سنتي مانند ترياك حالت خماري‌اش بيشتر با دردهاي جسماني همراه است و در مقابل، مواد صنعتي نظير شيشه كه حاوي مواد شيميايي هستند و گل كه مانند شيشه توهم زا مي‌باشد، بيشتر روان فرد را درگير مي‌كند.

 

علائم خماري چيست ؟

حالتي كه خماري بر روي جسم افراد مي‌گذارد با علائمي نظير عرق كردن بيش از حد، آسيب‌هاي پوستي، اسهال و استفراغ، حس تهوع، يبوست، لرزيدن بدن و درد در مفاصل بروز پيدا مي‌كند. حالت روحي هم كه به واسطه ترك يا كاهش مواد به وجود مي‌آيد با نشانه‌هايي مانند تغيير در اشتها و خواب فرد، استرس و افسردگي همراه است كه البته اين نشانه‌ها همانطور كه گفته شد بيشتر به نوع موادي كه فرد مصرف مي‌كند بستگي دارد ولي معمولا در بيشتر آن‌ها ديده مي‌شود.

تماس با مشاور

 

بيشتر بخوانيد : ترك اعتياد در خانه | سريع ترين روش ترك اعتياد در منزل

علائم خماري در ترياك 

خماري كه به علت عدم مصرف ترياك در بدن مصرف كننده بروز مي كند با حالاتي مانند آبريزش بيني، لرز و تعرق، تهوع و استفراغ، خارش، بدن درد و يبوست يا اسهال همراه است. از نظر روحي هم فرد با افت وضعيت روحي مواجه مي‌شود به طوري كه با كوچك‌ترين حرفي ناراحت شده و تحت تاثير قرار مي‌گيرد. همچنين مي‌توان به علائمي نظير پريشاني، كسل بودن، افسردگي و كاهش توانايي تعامل با ديگران اشاره كرد.

 

علائم خماري در گل يا ماري جوانا

از آنجايي كه گل يك ماده توهم زاست در حالت خماري احساس كلافگي و اعصاب خوردي به همراه دارد و معمولا از دردهاي جسماني خبري نيست و تنها كم شدن اشتها را به همراه دارد به همين خاطر به مصرف كنندگان گل پيشنهاد مي‌شود حتما با مشاور و روانشناس صحبت كنند تا ترك سريع‌تر و آسان‌تري داشته باشد. مشاور با صحبت‌هايش علائمي مانند افسردگي آشفتگي و حساسيت او را به حداقل مي‌رساند.

 

علائم خماري در شيشه

شيشه از ترياك و گل خطرناك تر است كه دليل آن صنعتي بودن اين ماده مي‌باشد. حالت خماري اين ماده نيز بيشتر با نشانه‌هاي رواني بروز پيدا مي‌كند و از نظر جسماني تنها به مدت يك هفته و حتي كمتر، تمايل به خواب زياد اتفاق مي‌افتد. از نظر روحي و رواني نيز حالاتي مانند عصبانيت، افسردگي، توهم، افزايش اشتها، خستگي و سردرگمي پيش بروز مي‌يابد.

 

چطور درد و علائم خماري را كاهش دهيم؟

درد خماري از فردي به فرد ديگر متفاوت است و طبيعتا هر چقدر اعتياد سنگين‌تر باشد ترك هم سخت‌تر خواهد شد اما كاري غيرممكن نيست. راهكار كاهش درد هنگام خماري اين است كه خودتان را از لحاظ روحي و جسمي براي حالت خماري آماده كنيد و اراده خود را با كمك روانشناس تقويت نماييد.

افراد در موقعيت حساس احتياج دارند با فردي كه با او راحت هستند، صحبت كنند و همچنين آن فرد بتواند به آن‌ها راهكارهايي ارائه دهد تا مشكل خود را برطرف سازند. قطعا روانشناس بيشترين كمك را به مصرف كننده در جهت كاهش درد خماري و تسريع ترك اعتيادش مي‌كند چرا كه بعد رواني ترك اعتياد بسيار سنگين بوده و با كمك مشاور و حضور در كلينيك‌هاي مطمئن است كه نتيجه بهتري حاصل مي‌شود. براي شروع درمان و ترك اعتياد كليك كنيد.

 

سوالات متداول

_براي درد خماري چكار بايد كرد؟

بايد تمام پتانسيل لازم از جمله رژيم غذايي درست و صحبت با روانشناس متخصص را به كار گرفت تا بهتر درد روحي و حتي جسمي را كنترل كرد. با دريافت مشاوره ترك اعتياد از جديدترين و بهترين روش هاي مقابله استفاده كنيد.

_آيا درد خماري دائمي است؟

خير اين درد مقطعي بوده و بسته به شرايط فرد مصرف كننده پس از يك دوره كوتاه، كامل از بين مي‌رود. 

 

 براي دريافت مشاوره در زمينه خماري و حالات آن مي توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره _ تماس بگيريد.

شماره تماس ذهن نو

 

منبع « علائم خماري

 

امتیاز:
بازدید: 18
برچسب:
:
[ 1399/8/20  ] [ ۱۳ ] [ newmiind ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : 0
    دیروز : 0
    افراد آنلاین : 3
    همه : 0
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب